Woensdag, 28 Juni 2017

Contact jongleerballen

Resultaten 1 - 1 van 1

Contact jongleerballen 

Jongleren met contact jongleerballen is een vrij nieuwe variant op het traditionele jongleren met drie of meer jongleerballen. Contact jongleerballen is populair tijdens shows en evenementen. Je hebt lichamelijk contact met de jongleerbal en laat deze rollen over de hand, nek, schouder of bijvoorbeeld het hoofd. Het belangrijkst hierbij is dat je de bal onder controle hebt en in evenwicht houdt. Als je het goed kunt ziet het magisch uit.

Ruime keuze aan contact jongleerballen

De Circuswinkel heeft een ruime keuze aan verschillende contact jongleerballen. Van het merk Mr. Babache verkopen wij doorzichtige contact jongleerballen. Deze contact jongleerballen gaan niet kapot als ze vallen. Een ideale contact jongleerbal voor zowel beginner als ervaren beoefenaar. Het merk Plastico Rototech biedt goedkopere contact jongleerballen. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere maten. Een ideale contact jongleerbal voor beginners. Bent u geïnspireerd geraakt door het contact jongleren, dan is het van Drew Batchelor iets voor jouw! Een mooi boek met prachtige foto’s van contact jongleren met meerdere ballen.

De Circuswinkel

Heeft u de gewenste producten gevonden? Dan kunt u eenvoudig en snel bestellen via onze website. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op. We helpen u graag. Wij zijn zes dagen per week telefonisch bereikbaar. U bent daarnaast ook altijd welkom voor een bezoekje in onze winkel.

Top

Adresgegevens

De Circuswinkel
Marterstraat 66
6531 KC Nijmegen

Bereikbaar van: 10:00 - 18:00
Bezoek op afspraak
 

Gratis Verzending

Bij bestellingen boven €70,-

Klantenservice

+31 (0) 24 350 18 56

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ideal-paypal