Woensdag, 28 Juni 2017

Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs
Circusprojecten voor het voortgezet onderwijs
Ook voor jongeren is circus een interessante uitdaging.
Het is natuurlijk altijd spannend om iets nieuws te proberen, maar met de diverse onderdelen die wij bieden vindt een ieder wel iets van zijn of haar gading. De projecten draaien om samenwerking, coördinatie, zelfvertrouwen en eventueel presentatie, maar zijn vooral leuk om te doen!

Alles is mogelijk, van opbouwende projecten tot gewoon een keer uitproberen. Bijvoorbeeld een circuscircuit, waarbij de klassen alles per onderdeel uitproberen, er wordt gerouleerd om het uur of half uur. Zij kunnen een kleine presentatie in de klas houden. Maar het is ook mogelijk om in korte tijd een act in elkaar te zetten en deze aan de andere klassen te laten zien. Of om te beginnen of te eindigen met een showtje van ons workshopteam.
Je kunt het ook groter aanpakken door in een project van meerdere dagen jullie eigen circus op te bouwen, bijvoorbeeld met 1 jaarlaag.
(of de hele school..)
Hierbij is er voor iedere leerling wel een rol van zijn of haar gading: er zijn artiesten, maar ook bijvoorbeeld decorbouwers, grimeurs en pr-medewerkers.

Begeleiding van De Circuswinkel kan ook tijdens een project van meerdere dagen op verschillende momenten. Bijvoorbeeld de eerste dag of halve dag van de projectweek, in de loop van de week per klas om de act te oefenen en aan het eind ter voorbereiding van de voorstelling.

Gespecialiseerde cursussen zijn ook mogelijk.

Het aantal medewerkers hangt af van het aantal leerlingen, de groepsverdeling en het aantal meewerkende leerkrachten.
Circustechnieken:

koordlopen
éénwieleren.
ballopen
jongleren
acrobatiek
devil sticks
diabolo's
pois
Chinese bordjes

Top

Adresgegevens

De Circuswinkel
Marterstraat 66
6531 KC Nijmegen

Bereikbaar van: 10:00 - 18:00
Bezoek op afspraak
 

Gratis Verzending

Bij bestellingen boven €70,-

Klantenservice

+31 (0) 24 350 18 56

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ideal-paypal